قطعی برق، اردوی تیم‌های ملی کشتی را به تعطیلی کشاند تهاجم خاموش ازبک‌ها به فوتبال ایران؛ راهبردی نو یا تکرار یک اشتباه؟ ۱۱ خروجی استقلال در مقابل ۵ ورودی| حرکت لاک پشتی در نقل و انتقالات جنون تابستانی در بندر لیورپول حسین ابرقویی، خرید جدید پرسپولیس کیست؟ بیوگرافی و سوابق مدافع سابق پرسپولیس، خرید جدید سرخ‌پوشان را تایید کرد + عکس عامل: رمز موفقیت کشتی تداوم برگزاری مسابقات است مهاجم خارجی استقلال جدا شد دورسون پرسپولیس را بازی می‌دهد یک ارونوف جدید در پرسپولیس انصراف پرسپولیس از خرید مدافع آفریقایی نقشه گندوز برای گرفتن غرامت از پرسپولیس برانکو: از ایران پیشنهاد دارم مسعود ریگی با سرخ‌پوشان خداحافظی کرد + عکس تهدیدهای زنوزی جواب نداد | آلوز با تراکتور خداحافظی کرد پاداش ۱۰۰ هزار دلاری تیم ملی از لیگ ملت‌های والیبال هاشمیان برای جذب سرژ اوریه شرط گذاشت سازمان لیگ با تعویق سوپر جام مخالفت کرد وریا غفوری دستیار اول ساپینتو می‌شود | خسرو حیدری می‌رود؟
سرخط خبرها

چیدمان داوران هفته اول لیگ برتر با کمک تبصره و تک ماده| مشکلی که با گفتگو حل شدنی است

  • کد خبر: ۸۴۹۶۳
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۰
چیدمان داوران هفته اول لیگ برتر با کمک تبصره و تک ماده| مشکلی که با گفتگو حل شدنی است
سازمان لیگ فدراسیون والیبال اسامی داوران و ناظران هفته نخست لیگ برتر مردان در فصل جدید را بدون بهره گیری از داوران غایب در نشست پیش فصل اعلام کرد .

گروه ورزش/شهرآرانیوز، کمیته داوران فدراسیون والیبال برای آنکه نشان دهد، با وجود عدم حضور آن ۱۰ تا ۱۲ داور بین المللی و ملی غایب هم، توانایی چیدمان داوری بازی‌های هفته اول لیگ برتر را دارد، بقول قدیمی‌ها از تبصره و تک ماده‌های معروف استفاده کرد! اما خودشان هم خوب می‌دانند که در ادامه فصل و با در پیش بودن رویداد‌های دیگری که در راه است، با چالش بزرگی روبرو خواهند بود.
چالشی که تنها در سایه درایت و گفتگو حل شدنی است و به همین راحتی‌ها هم نیست که بشود یک شبه و یک روزه داور جدید و آن هم با تجربه تربیت کرد!
توصیه ما به هر دو طرف ماجرا بررسی موضوع و مشکل پیش آمده با حضور نمایندگان داوران با شخص داورزنی است که او هم گفته است: " قیاس فوتبال و والیبال شاید با افزایش ۴۰۰ درصدی برای والیبال و عدد و رقم اعلامی با توجه به بودجه محدودتر ما ممکن نباشد، ولی با گفتگو حل شدنی است، همانطور که در سال‌های گذشته هم چندبار دستمزد‌ها را افزایش داده بودیم ".
حال باید منتظر بود و دید؛ گره این اعتراض صنفی و به حق داوران که در همه جای دنیا و همه حوزه‌ها می‌افتد، چگونه با ریش سفیدی و پادرمیانی یک بزرگتر و در سایه درایت و تدبیر حل خواهد شد؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->